Jag, den eviga ölälskaren, har köpt en ny bil. Den är alldeles fantastisk så nu kommer man antagligen hitta mig bakom ratten istället för med ett glas öl i handen. Är så glad för bilen. trafikförsäkring måste man alltid ha och jag har hittat ett riktigt bra bolag som erbjuder ett bra pris. Bara för att förbereda mig för att jag antagligen vill vara chaufför de kommande månaderna har jag försett mig med flera alkoholfria ölsorter. Jag hade faktiskt ingen aning om att det fanns så många goda på Systembolaget, men tji fick jag. Har ett helt förråd hemma och de är väldigt goda. Det är nästan så jag börjar undra över varför jag någonsin druckit öl som innehåller alkohol. Med en riktigt god alkoholfri öl får man samma smakupplevelse men slipper både bakfyllan och de skadliga effekterna alkohol kan ha på kroppen.

Ett stop öl

(Visited 1 times, 1 visits today)