I intressegruppen som förutom mig själv består av ett gäng andra härliga ölfantaster, har vi äntligen bryggt vårt första öl. Inte nog med det, vi har dessutom fått möjligheten att leverera vår bryggd till vänner och familj. Receptet är hemligt men ölen blev väldigt lyckad för att vara första gången. Det blev en mörk dryck med mycket humlesmak. När jag skulle leverera mina första flaskor till ett par bekanta hade dessvärre min bil gått sönder. Som tur är fick jag tips om Mekonomens sida där jag enkelt kunde leta upp passande bildelar för just min bil. Jag fick sedan skjuts för att hämta ut delarna och kunde laga felet. Därmed kunde jag leverera vår öl till mina vänner. Jag vill passa på att rekommendera sidan till er eftersom det var så enkelt att söka efter och hitta rätt produkter.

Ett glas kall öl

(Visited 1 times, 1 visits today)