Nu är midsommar över för i år, och jag hade en underbar midsommarafton i år! Genom en fastighetsmäklare Gävle har några vänner köpt en jättemysig stuga i skogen och precis intill en sjö, så där spenderade vi hela midsommar med allt som hör midsommar till; sill, färskpotatis, midsommarkransar, kubb, nubbe och såklart riktigt god öl. Jag ansvarade just för ölen och köpte med mig många olika sorter. Några i sällskapet gillar bara ljus öl, så det blev TT och andra ljusa klassiker. Jag satsade även på ett par IPA, då det är min personliga favorit bland ölsorter. Baggens IPA, Brooklyn east India pale ale, Dalabryggeri India pale ale och Mikkeller var några IPA-sorter som jag introducerade för sällskapet. Är det några ni har testat? Allt som allt blev det en riktigt lyckad midsommarafton i år!

Öl till midsommar

(Visited 1 times, 1 visits today)