För ett tag sedan var jag i Skottland, Glasgow närmare bestämt, för att njuta av lite vandring och god öl, såklart. Det är viktigt att ersätta kalorierna som man gör av med under de bitvis tuffa vandringsturerna, haha. Den här gången valde vi att bo på ett AirBnB, jag verkligen rekommendera det, med självhushåll. I hyllan hittade jag hittade två ale och en stout som bryggs på Orkneyöarna och som jag inte har hittat i Sverige. Bestämde mig för att ta med fyra hem i resväskan. Det gick bra ända tills vi skulle checka in väskan. 22.2 kg och jag fick ha max 20. Valet stod mellan överviktsavgift på 40 pund eller packa ur flaskorna. Även om det tog emot så valde jag det senare. De skotska killarna som fick flaskorna lovade att de inte skulle gå till spillo. Alltid något. Nu ska jag kontakta Söderberg & Partners angående mina placeringar för nästa gång åker jag till Skottland med två resväskor. En tom för öl.

(Visited 1 times, 1 visits today)